10 veljača 2018, Bern - Hohliebi, Turnir Bela i Prsten

Na zadovoljstvo ljubitelja Bele i Prstena i ove godine smo organizirali Turnir. U mirnoj i igrački raspoloženoj večeri, te uz, na domaći način skuhani grah, proveli smo još jedno druženje.

Kod ljubitelja Bele najrosploženiji igrači bili su Miki i Ćale (Miroslav Čalić i Marko Zrakić), a igrači Prstena iz Donje Tramošnice (Stijepo, Niko i Dalibor) bili su ubjedljivo najbolja Ekipa koje je predvodio mladi Dalibor. Čestitamo svim osvajačima nagrada, zahvaljujemo svim ostalim gostima i igračima na lijepom druženju. Puno hvala radnoj Ekipi i do godine. Foto


PIKNIK: 16 lipnja 2018, Hornusserplatz Vechigen

Foto


Nogometni Turnir: 09 lipnja 2018, ŠD Slavonija-Bern

Foto


01 prosinca 2018, 22 Posavska Zabavna Večer, Oberwangen kod Berna.

Sa zadovoljstvom mozemo reći još jedno uspješno i veselo druženje iza nas, 22 Zabava po redu. Okupilo se oko 150 gostiju. Ovaj put za glazbeni dio večeri, izbor je bio na Marini Komljenović, koja je došla iz Hrvatske te se potrudila za udobno raspoloženje naših gostiju. Da nebi zaboravili običaje Bosanske Posavine potrudio se Josip Čalušić i Folklorna Grupa Plehan Bern. Naša radna ekipa potrudila se za ukusna Jela i Pića kao i dobro uslugu.

Uz dobro raspoloženje obilježili smo i ovu godinu pa tako zahvaljujemo svim gostima na posjeti i do godine a ujedno želimo svima Blagoslovljen Božić i Sretnu Novu 2019 Godinu. Sa velikim zadovoljstvom zahvaljujemo cijeloj radnoj ekipi koja nam je omogućila ovu Zabavu.

Srdačan Pozdrav Hrvatska Udruga Posavina Bern. Foto


08 prosinca 2018, Božićna Večera, Biel

Foto